Fitness-ul medical inseamna stiinta si dovezi folosite in redobandirea sanatatii tale pe termen mediu si lung, iar la KineticFIT este modul in care iti redam sanatatea si starea ta de bine.

Indiferent dacă sunteți în căutarea un program de exercitii pentru a combate sedentarismul ,de a pierde în greutate, de a dezvolta forta musculara, de a crește puterea, de a crește rezistența, de a funcționa mai bine sau de a crește performanța atletică, serviciile noastre vor accelera organismul si metabolismul  pentru a obține rezultatele dorințelor dumneavoastră.

Cum?

Concentrându-ne asupra întregului corp si prin crearea unor programe de exercitii fizice inteligente pentru a spori funcția corpului.

Folosim instrumentele bazate pe știință și dovezi pentru a crea o abordare durabilă care să schimbe viața si totodata recapatarea sănătatii dumneavoastră pe termen scurt și lung.

Pentru cine este fitness-ul medical?

Pentru TOATA LUMEA! Studiile recente confirma faptul ca pentru fiecare 8 ore petrecute in asezat pe scaun la birou trebuie sa faceti minim 1 ora de exercitii fizice, mai multe detalii aici.

Imaginați-vă ca la KineticFIT aveți o echipă de oameni cu studii superioare care va supervizeaza in permanenta fiecare miscare.