Dacă aveți dureri de spate și alte simptome asociate de o perioada lunga de timp, știți cât de mult va afecteaza calitatea vietii, insa vestea buna este ca ati ajuns unde trebuie.

Ce este decompresia vertebrala?

Elongatiile vertebrale reprezinta un tip de tratament ce se bazeaza pe forta gravitationala sau pe tracțiunea motorizată pentru decompresionarea/largirea temporara a spatiului intervertebral (dintre vertebre) si care duce ulterior la ameliorarea durerilor vertebrale.
Tractiunea este efectuata treptat, de la inceputul pana la sfarsitul sedintei de tratament care dureaza 20-30 minute pentru coloana lombara si 10-15 minute pentru coloana cervicala. Elongatiile vertebrale sunt recomandate atat in perioadele acute cat si in cele cornice, insa trebuie sa fie actiuni de natura mecanica (a discului, ligamentelor sau muschilor).

Ce tratam ?
• Herniile de disc cervical sau lombare
• Dureri vertebrale mecanice, insotitite de slabiciune musculara sau furnicaturi
• Sciatica, lombosciatica

Ce nu tratam ?
Elongatiile vertebrale nu sunt recomandate atunci cand durerea este foarte mare sau sunt prezente anumite afectiuni neurologice.

La KineticFIT elongatia vertebrala se poate executa cu maxima eficienta si siguranta, cu echipamente care permit un control precis al fortei si timpului de tractiune si a unghiului de aplicare a fortei de tractiune asupra coloanei vertebrale. De asemenea aveti si un buton de panica si puteti intrerupe in orice moment miscarea.

Pentru o programare sunati la 07LAKINETO/ 0752 546 386.