Ce spun pacienții noștri

Suntem mereu încântați să întâlnim oameni noi și să le oferim recuperare medicală de înaltă calitate într-un mediu primitor și relaxant.
Căutăm să vă oferim servicii de recuperare medicală, efectuate cu aparatură și materiale de ultima generație, într-un cadru plăcut și relaxant și împreună cu un personal cald și primitor. Dar nu este nevoie să spunem mai mult. Vedeți ce spun pacienții noștri despre îngrijirea pe care au primit-o în Centrul de recuperare medicală KineticFIT Iași.

Recomand cu incredere echipa Kinetic Fit

Am cunoscut echipa celor de la Kinetic Fit, prin prisma unor dureri de spate. Ce mi-a placut foarte mult a fost faptul ca fiecare persoana este tratata individual, tipurile de exercitii facute au fost implementate gradual, la inceput mai usoare, apoi din ce in ce mai diverse si mai complexe, ceea ce a permis corpului sa se adapteze si sa isi intareasca muschii pas cu pas.

Gabriela A.

Recomand Kinetic FIT cu toată încrederea!

Am fost la 4 centre de kinetoterapie din Iași, fără rezultate spectaculoase sau de durată (lucrez la birou 10-12 ore pe zi). La Kinetic FIT am scăpat de durerile lombare în primele 2 săptămîni de tratament (cînd am venit la ei nu îmi puteam lega șireturile decît dacă mă așezam pe un scăunel). Mi s-a ameliorat și mobilitatea cervicală. Ședințele de masaj sunt corect făcute și mă simt alt om cînd ies de la tratament. Va recomand să încercați măcar o ședința de kinetoterapie manuală cu domnul Baciu. Întregul personal mi se pare foarte atent, serios dar și prietenos. Dotarea cu tehnică medicală mi se pare mai bună decît în celelalte 4 centre de kinetoterapie în care am mai urmat tratamente. Recomand Kinetic FIT cu toată încrederea!

Nicu Barbu

Echipă de profesioniști

Echipă de profesioniști într-un mediu curat, plăcut, dotat cu aparatură modernă și performantă. Am rezultate bune, așa că îi recomand cu încredere!

Domnica G.

Profesionalism, răbdare și atitudine mereu pozitivă

Îi recomand cu drag! Pentru profesionalism, răbdare și atitudinea mereu pozitivă. Pentru că e imposibil să nu ai rezultate cu așa oameni dedicați, care își cunosc foarte bine meseria și care sunt acolo să te ajute și să aleagă tipul de exercițiu de care ai nevoie, așa încât să țintească exact locul problemei, găsind totodată modalitatea potrivită pentru a o combate.
Adio, rutină! Bun venit 10 de 10!

Maria V.

Recuperat exclusiv prin prin terapie manuală

Singura clinică care m-a ajutat să îmi recuperez umărul prin terapie manuală față de recomandările altor doctori: operație, injecții cu acid hialuronic etc.

Florin M.

Oameni bine pregătiți

Aici am găsit oameni bine pregătiți care se ocupă de fiecare pacient în parte cu multă atenție.

Stefania R.

Mulțumiri!

Ii mulțumesc lui Alex și echipei pentru că m-au ajutat să scap de dureri și să revin în formă.

Corina E.

O echipă de profesionișți

O echipă de profesionișți care se ocupă de fiecare pacient în parte. Exerciții adaptate în funcție de afecțiunea fiecărui pacient și schimbate la fiecare ședința de kineto. Pacienții nu sunt lăsăți singuri să facă exercițiile care le-au fost arătate la prima ședință.

Irina B.

Trimite un testimonial

După fiecare tratament rugăm pacienții să ne lase în scris impresiile lor. Este foarte important pentru noi să știm cum putem să devenim mai buni. Impresiile alăturate sunt reale, însă, din motive GDPR sau la cererea explicită a pacienților am fost nevoiți să nu publicăm numele întreg.
Care este numele dumneavoastră?
Adresa email NU va fi afișată pe site
Un titlu pentru testimonialul dvs.
Ce gândiți despre noi?

Alătură-te celor peste 4500 de pacienți mulțumiți

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM!