Indiferent dacă sunteți în căutarea un program de exercitii pentru a combate sedentarismul ,de a pierde în greutate, de a dezvolta forta musculara, de a crește puterea, de a crește rezistența, de a funcționa mai bine sau de a crește performanța atletică, serviciile noastre vor accelera organismul si metabolismul  pentru a obține rezultatele dorințelor dumneavoastră.

Gimnastica reprezinta ansamblul de exercitii fizice care contribuie la o dezvoltare armonioasa. In cadrul centrului nostru, veti regasi un program individualizat de gimnastica medicala in care tonifierea, remodelarea, activitati aerobe si de rezistenta, vor fi principalele scopuri indeplinite. Un avantaj il constituie prezenta unui kinetoterapeut care va corecta in permanenta pozitiile vicioase.

Cum?

Concentrându-ne asupra întregului corp si prin crearea unor programe de exercitii fizice inteligente pentru a spori funcția corpului.

Folosim instrumentele bazate pe știință și dovezi pentru a crea o abordare durabilă care să schimbe viața si totodata recapatarea sănătatii dumneavoastră pe termen scurt și lung.

Gimnastică de slăbit și întreținere
PROGRAMEAZĂ-TE ACUM!