Povestea noastră a început în martie 2014, după 7 ani de activitate individuală atunci când fiziokinetoterapeutul Alexandru Baciu, CEO și Fondator al Centrului de Recuperare Medicală KineticFIT a avut viziunea de a dezvolta un concept unic în Iași și anume:  servicii excelente la standarde internaționale, costuri rezonabile și supraspecializarea echipei medicale prin formarea profesională continuă în metode și tehnologii noi.

Obiectivul nostru a fost întotdeauna de a oferi excelentă în recuperare și de a transforma viziunea pentru inovație în realitate. De aceea, după doar 3 ani, KineticFIT reușește să fie printre primele centre private de recuperare medicală din Iași câștigând încrederea a peste 2.000 de pacienți prin cele peste 60.000 ședințe de tratament efectuate.

Misiunea noastră este de a găsi mereu cea mai eficientă și corectă cale spre tratarea pacienților noștri, fiind dedicați excelenței în recuperare medicală.

Viziunea noastră este de a deveni un centru de recuperare medicală de referință la nivel regional și național, recunoscut pentru valoarea care o aduce pacienților și partenerilor săi.

Valorile în care credem cu tărie: pasiune, profesionalism, dăruire.

În anul 2017 KineticFIT Recuperare Medicală și-a relocat serviciile în Strada Sfântul Lazăr nr 27 (fosta tipografie Dosoftei) intr-o locație modernă, situată central, lângă Palas Mall, cu o suprafata de peste 400 mp, cuprinzând 7 camere de tratament, sală de kinetoterapie adulți 100 mp, sală kinetoterapie copii 25mp.

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de catre SC KineticFIT SRL,  în conformitate cu Legea 677/2001, în scopul efectuării de servicii medicale,  statistice sau pentru efectuarea de acțiuni de marketing. Puteți exercită drepturile de acces, de intervenție și de opoziție în condițiile prevăzute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisă, semnată și datată trimisă pe adresă Sc KineticFIT SRL, în stradă Sfântul Lazăr, nr. 27, Iași.

Centrul de Recuperare Medicală KineticFIT este marca înregistrată a Sc KineticFIT SRL.