Cum functioneaza?

Cuponul Cadou Kinetic FIT este disponibil cu una dintre urmatoarele valori: 100, 200, 300, 500 si 1000 lei si poate fi achizitionat ca si orice alt serviciu de pe site-ul www.kineticfit.ro. Cuponul primit va contine un cod unic, pe care destinatarul cadoului il va introduce in campul Cod Voucher din cos, pentru a primi reducerea. Codul poate fi folosit si direct la sediul Kinetic FIT Iasi. Adica, cel ce primeste cadou un Cupon isi poate alege orice serviciu propus de Kinetic FIT, cu reducere in limita valorii cuponului. Daca valoarea serviciilor alese nu depaseste valoarea cuponului, nu va avea abolut nimic de achitat.

Cum este livrat?

Cuponul Cadou va fi livrat prin email, conform instructiunilor clientului care l-a achitat. Il poate primi acesta, sau il poate trimite chiar celui caruia doreste sa ii oferi un cadou.  Cel care va primi acest cadou nu va trebui sa plateasca absolut nimic pentru o comanda in limita valorii cuponului.

Cum pot plati pentru un Cupon Cadou?

Toate metodele de plata disponibile in magazin: Ramburs, Online cu Cardul, prin PayPal sau prin Virament Bancar sunt disponibile si pentru cumpararea unui Cupon Cadou, in cazul in care Clientul alege sa il primeasca personal.
Daca alege sa trimita un Cupon Cadou direct destinatarului cadoului, valoarea acestuia poate fi achitata in avans prin Card, PayPal sau Virament Bancar.

Alte informatii?

Cupoanele sunt valabile timp de 6 luni de la data achizitiei, numai pentru cumparaturi de la www.kineticfit.ro. Ele nu pot fi folosite in alte magazine.
Un cupon poate fi folosit o singura data, pentru o singura comanda, nu poate fi preschimbat in bani si nu se acorda rest in cazul in care comanda este mai mica decat valoarea cuponului.
Clientul sau destinatarul pot comanda servicii a caror valoare depaseste valoarea reducerii asigurate de codul Cuponului, caz in care poate achita diferenta de pret prin oricare din metodele de plata.
Cuponul poate fi returnat numai de catre Clientul care l-a comandat – destinatarul nu are posibilitatea de a returna cuponul.