Produsele oferite pe site-ul KineticFit.ro sunt din categoria produselor digitale și deci nu presupun expediții de colete.
Clientul va avea acces la produsul digital cumpărat în termen de cîteva minute de la confirmarea plății. Astfel el va primi pe email un cupon in format PDF și factura corespunzatoare serviciului achiziționat. Lista tuturor produselor digitale cumpărate va fi permanent disponibilă in contul de client de pe site-ul kineticfit.ro .
Cardurile Cadou pot fi aplicate, sub formă de reducere, pe o singură comandă de la Kinetic FIT, valoarea sa fiind scăzuta din totalul serviciilor solicitate. O dată cumpărat, Cardul Cadou e valabil 6 luni. În plus, nu există nicio taxa de emitere sau răscumpărare – cât plătești atât primește destinatarul. Prin completarea datelor tale în formularul de solicitare a cardului cadou Kinetic FIT, accepți ca numele, mesajul tău și cardul cadou să fie atașate contului tău de client și imputernicesti Kinetic FIT să le transmită destinatarului sub forma unui card cadou personalizat.