Centrul de recuperare medicală KineticFIT Iași

Povestea noastră a început în martie 2014, după 7 ani de activitate individuală atunci când fiziokinetoterapeutul Alexandru Baciu, CEO și Fondator al Centrului de Recuperare Medicală KineticFIT a avut viziunea de a dezvolta un concept unic în Iași și anume: servicii excelente la standarde internaționale, costuri rezonabile și supraspecializarea echipei medicale prin formarea profesională continuă în metode și tehnologii noi.
Obiectivul nostru a fost întotdeauna de a oferi excelentă în recuperare și de a transforma viziunea pentru inovație în realitate. De aceea, după doar 3 ani, KineticFIT reușește să fie printre primele centre private de recuperare medicală din Iași câștigând încrederea a peste 2.000 de pacienți prin cele peste 60.000 ședințe de tratament efectuate.
Misiunea noastră este de a găsi mereu cea mai eficientă și corectă cale spre tratarea pacienților noștri, fiind dedicați excelenței în recuperare medicală.
Viziunea noastră este de a deveni un centru de recuperare medicală de referință la nivel regional și național, recunoscut pentru valoarea care o aduce pacienților și partenerilor săi.
Valorile în care credem cu tărie: pasiune, profesionalism, dăruire.

Echipa KineticFit Iasi

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de catre SC KineticFIT SRL, în conformitate cu Legea 677/2001, în scopul efectuării de servicii medicale, statistice sau pentru efectuarea de acțiuni de marketing. Puteți exercită drepturile de acces, de intervenție și de opoziție în condițiile prevăzute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisă, semnată și datată trimisă pe adresă Sc KineticFIT SRL, în stradă Sfântul Lazăr, nr. 27, Iași.
Centrul de Recuperare Medicală KineticFIT este marca înregistrată a Sc KineticFIT SRL.

Echipa medicală

Alexandru Baciu
Alexandru BaciuFizioterapeut, P-DTR Neurological Specialist, Fondator KineticFit
detalii »
Dr. Istov Ecaterina
Dr. Istov EcaterinaMedic primar recuperare, medicina fizică și balneologie
detalii »
Dr. Mariana Pricop
Dr. Mariana PricopMedic specialist recuperare, medicină fizică si balneologie
detalii »

Departamentul de Kinetoterapie

Bianca Olaru
Bianca OlaruFizioterapeut Coordonator
detalii »
Adina Hoanță
Adina HoanțăFizioterapeut
detalii »
Alexandra Puiu
Alexandra PuiuFizioterapeut
detalii »
Alexandru Cristian
Alexandru CristianFizioterapeut
detalii »
Andreea Ciobanu
Andreea CiobanuFizioterapeut
detalii »