fbpx
Prima pagină2020-04-24T21:59:28+03:00

Centrul de recuperare medicală KineticFIT Iași

Suntem o echipă pluridisciplinară alcătuită din medici primari de recuperare medicală, fizioterapeuți și asistenți medicali cu o vastă experiență în acest domeniu, având cursuri de pregătire în țară și străinătate, preocupați de fiecare pacient și doritori să vă ajutăm să vă recâștigați sănătatea.

Datorită cunoștințelor și cu ajutorul echipamentului specializat de ultimă generație, vă sprijinim și vă oferim sfaturi pentru a vă redobândi sănătatea și starea de bine, ceea ce duce la o îmbunătățire notabilă a calității vieții.

Programele de recuperare și tratament desfășurate în centrul nostru de recuperare medicală și sportivă sunt individualizate în funcție de afecțiunea fiecăruia și categoria de vârstă începând cu bebeluși, copii, adulți și până la cei vârstnici. Acestea pot fi speciale, profilactice, post-traumatice, postoperatorii, preoperatorii și specializate în diferite boli. Cele mai întâlnite afecțiuni pe care le tratăm sunt bolile musculo-scheletale și neurologice ale capului și gâtului, membrele superioare și inferioare, bazinului și coloana vertebrală.

Starea ta de bine, prioritatea noastră

#staiacasa

Conform reglementărilor în vigoare începând din data de 18 martie 2020 suntem obligați să ne suspendăm activitatea. Așadar, ca să ne putem vedea la sediul nostru din Str. Sfântul Lazăr nr 27 cât mai curând, te rugăm să #staiacasa .
Deoarece avem nevoie unii de ceilalți ne mutăm în online și am creat un grup în care să ținem legătură mult mai ușor Grupul de Recuperare Medicală Online KineticFIT : https://www.facebook.com/groups/kineticfit
În cazul nostru WFH (work from home) devine RFH (rehabilitation from home). Vom fi acolo medici și terapeuți că să te ajutăm cu recomandări și sfaturi pentru a facilita procesul de recuperare medicală la distanță.

Pentru cei care doresc încercăm să găsim o soluție prin care să mutăm temporar ședințele de recuperare pe Zoom Cloud Meeting sau Skype.

Servicii de kinetoterapie disponibile online

Terapie cu Tecar

Proceduri de tratament pe care le punem la dispoziția pacienților

Evaluarea aparatului locomotor

Evaluarea aparatului locomotor

Terapie manuală

Terapie manuală

Kinetoterapie

Kinetoterapie

Fizioterapie

Fizioterapie

Masaj

Masaj

Drenaj limfatic

Drenaj limfatic

Fitness medical

Fitness medical

Gimnastică de slăbit și întreținere

Gimnastică de slăbit și întreținere

Prezentare de cazuri

Cifoza congenitală

Nu rareori avem ca și pacienți copii cu cifoză la vârste  foarte mici. Este vorba de cifoză congenitală, care se dezvoltă înainte de naștere, nu este transmisă genetic, ci se declanșează în viață intrauterină, din motive încă necunoscute. Vorbim de două tipuri de cifoză congenitală, rezultate în urma unui defect [...]